5 Şubat 2013 Salı

BLV Deo stick


İnsanları bizlere hatırlatan en önemli unsurlardan biri de kokularıdır. Günlük yaşantımızda kullandığımız kokular sadece temiz veya güzel kokmamızı sağlamaz, aynı zamanda kişiliğimizi, hayat tarzımızı ve zevklerimizi de yansıtır. Böylece kendimize has kokumuzla çevremizdeki bireylerden farklılaşır ve özel bir insan olduğumuz düşüncesiyle karşılaşırız. Fakat her koku her insana yakışmaz. Parfüm seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, parfümün kişinin tenine uyumu ve kişiliğini yansıtıp, yansıtmadığı konusudur.

Eğer enerjik bir yapıda bir insansanız, ferah kokular olan turunçgil/ narenciye kokularına yönelmeniz gerekirken, etkili ve erkeksi yanınızı ortaya çıkarmak istiyorsanız, odunsu ve baharat kokularını tercih etmelisiniz. Bayan parfüm ü kategorisinde ise çiçeksi, meyve kokuları gibi tercihler,  size daha enerjik, genç ve romantik bir hava katarak, girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olacaktır.
En iyi bayan parfümlerini ve erkek parfümlerini balerin.com üzerindeki yüzlerce seçenek arasından bulabilirsiniz. Ürün detayıyla zenginleştirilmiş sitede, parfümlerin içeriklerini ve hangi koku grubuna dahil olduğunu öğrenerek, doğru bir seçim yapıp, karakterinizi karşınızdaki insanlara kolayca anlatabilirsiniz.
Parfümün yanında deo stick kullanarak, etkileyiciliğinizi arttırabilirsiniz. Bunun için erkeksi ve güçlü bir imaj yaratan odunsu bir kokuya sahip blv pour homme deo stick ile bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Bvlgari Blv Pour Homme’un  mandalina, portakal, bergamot, portakal özleri, siyah kuş üzümü, aldehitler; orta notalarda karanfil, gaiac ağacı, brezilya gül ağacı, sardunya, siklamen, susam, kişniş ve kakule; alt notalarda kehribar, musk, vetiver, tonka fasulyesi, sedir ağacından oluşan etkileyici ve baştan çıkarıcı notaları yla hiç tanımadığınız insanların aklında bile yer edebilmeniz mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder