11 Ocak 2013 Cuma

Giorgio Armani Erkek Parfüm, her zamanın parfümü!



Önce tıp fakültesi sonra vitrin düzenleyiciliğinden modaya adım atmış olan Armani, hayatında gösterdiği başarıyı aynı şekilde çıkardığı parfümlerle de sürdürmüştür.

Kokularıyla klasikler arasına girmiş olan ama özellikle erkekler arasında saygın bir yere sahip olan Giorgio Armani erkek parfüm leri arasında belki de en bilineni olma özelliğini taşıyan Giorgio Armani Code, 2006 yılında black code tan biraz daha farklılaştırılarak piyasaya sürülen içinde üst notaları çeşitli türlerde portakal, zambak ve yaseminden, orta notada portakal çiçeği, alt notada ise vanilya ve bal bulunan mükemmel bir parfümdür. Neşeli parfüm olarak tanımlanabilen bir parfüm olmasının yanında kadınlar için olan versiyonunu da seksi ve çekici bir parfüm olarak tanımlamak mümkündür.

Giorgio Armani AquaDiGio ise daha farklı olarak insana yaz günlerini , huzuru ve rahatlığı anımsatır. Acqua Di Gio notaları üst notalarda üzüm, ananas, turunçgil; orta notalarda kavun, frezya, ylang-ylang; alt notalarda sıcak odunsu nüanslar ile mükemmel bir şekilde harmanlanarak koku yüksek kaliteli statüsüne ulaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder