6 Temmuz 2013 Cumartesi

Yazlık Koltuklar

Bir birinden güzel sehpa ve koltuk modelleri ile salonlarınız ve oturma odalarınız oldukça şık görünecek. Demode görünen eski koltuklarımdan kurtulup Evidea’dan yepyeni ve hem işlevsel hem de çok şık koltuklar satın aldım. 3A Mobilya Step Chesterfield Kanepe ile salonum yenilendi. Eski demode halinden eser kalmadı.




 Perdelerim ve halılarım ile de oldukça uyumlu görünen koltuk modeli şık görüntüsünün yanı sıra oldukça da rahat. Oturum yüksekliği 45 cm olan koltuk patchwork görünümlü, üzerinde bir çok renk ve desen bulunduran zarif bir modeldir. Ürün özel tasarım ve el yapımıdır. Ahşap bir iskelete sahiptir. Dijital baskısı silinebilir özelliktedir. Dilediğiniz gibi güvenle temizleyebilirsiniz.



Evidea’dan çok beğenerek aldığım 3A Mobilya Step Chesterfield Kanepe modeline uygun sehpa aramaya başladım. Tabi ki en uygun ve işlevsel modeli yine Evidea’da buldum. Papatya Zigon Sehpa Beyaz modeli koltuğum ile büyük bir uyum sağladı. Krom kaplama gövdeli, lake parlak yüzeyli sehpa modeli hem kaliteli hem şık hem de uygun bir fiyata Evidea’dan satın aldım. Kolay temizlenen ve iki yıl garantisi bulunan ürünü evinizden sipariş edip kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder